12 Mayıs 2023 tarihinde ALKÜSEM danışma kurulu toplantısı yapıldı.

ALKÜSEM Danışma Kurulu Toplantısında, Rektör yardımcımız Sayın Prof. Dr. Nilgün TATAR açılış konuşması yaparak, ALKÜSEM’in üniversitenin şehre açılan yüzü olduğunu, birçok alanda üniversite personellerine, öğrencilerimize ve topluma faydalı fark yaratan, yenilikçi ve ihtiyaca yönelik birçok eğitim açarak sürdürülebilir eğitim modeli ile topluma ulaşmayı amaçladığımızı vurguladı. ALKÜ Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Süleyman CEYLAN da toplantıya katılım sağlayarak sürdürülebilir faaliyetler konusunda desteklerini bildirdi.

Ardından ALKÜSEM Müdürü Sayın Doç. Dr. Mustafa KOÇANCI, “ALKÜSEM ekibi olarak toplumun ilerlemesine katkı sunacak eğitim faaliyetleri düzenlemek misyonuyla her geçen gün ALKÜSEM işleyişini ve stratejilerini geliştirmeye çalışıyoruz. Bu toplantıda en önemli amacımız sizlerdin katkı, görüş ve önerileri ile yolumuza ivme kazanarak devem etmektir” dedi.

Danışma kurulu toplantısına iç paydaşlarımız olarak üniversitemizin değerli akademisyenleri ve dış paydaşımız olan ALTSO’yu temsilen ALTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Yakut BENAL katılım sağladı. Sayın Yakut BENAL ALTSO yönetimi olarak eğitim faaliyetlerini önemsediklerini ve üniversitenin bu konudaki en önemli paydaşları olduğunu; Oda ile birlikte yürütülecek eğitim faaliyetlerinde iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

ALKÜSEM Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Dr. Hamiyet ECİROĞLU ALKÜSEM yapısını ve faaliyetlerini aktardı. Ardından tüm katılımcılar eğitim faaliyetlerinin geliştirilmesi, bölgedeki riskler ve fırsatlar, bölgeye ve üniversiteye sunulabilecek katkılar konusunda görüşlerini bildirdiler.

Desteklerinden dolayı katılım sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

• 16 Mayıs, 2023