ALMANCA AİLE BİRLEŞİM SINAVLARINA HAZIRLIK KURSU

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "ALMANCA AİLE BİRLEŞİM SINAVLARINA HAZIRLIK KURSU" kursu açılacaktır.

Eğitim Tarihleri: 29.01.2024-04.04.2024

Eğitim Süresi: Günde 3 saat, haftada 2 gün, 10 hafta, toplam 60 saat

Haftalık program: Cumartesi ve Pazar/ 18:00-20:30

Fiyat:5.000,00 ₺ (KDV dahil)

Eğitim Amacı ve İçeriği: Bu kursun amacı, öğrencileri Almanya’dan aile birleşimi vizesi almak için başarılması gerekli olan "Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1" ve "ÖSD Grundstufe Deutsch 1" sınavlarına hazırlamaktır. Kurs süresince öğrencilere Almanca A1 dil seviyesi becerilerinin kazandırılmasının yanı sıra ilgili sınavların yapısı, soru tipleri ve sınav stratejileriyle ilgili bilgiler verilecektir. Ayrıca, öğrencilere deneme sınavları uygulanarak öğrencilerin bu sınavları tanıması sağlanacaktır.

Almanya’da oturum izni almak ya da yakınlarınızın yanına yerleşmek için ihtiyacınız olan sınavlara hazırlıyoruz.

Yer: ALKÜ Kestel Yerleşkesi (özel gruplara göre Alanya merkezde eğitim imkanı sağlanmaktadır.)

Başvurularınızı 0242 510 60 25-1646/1648 nolu telefon numarasından veya https://alkusem.alanya.edu.tr/egitim-kayit-basvurusu/  linkine tıklayarak yapabilirsiniz.

• 29 Aralık, 2023