KENTSEL DÖNÜŞÜM UZMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "KENTSEL DÖNÜŞÜM UZMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI" kursu açılacaktır.

Eğitim Tarihleri: 01.03.2024-31.03.2024

Eğitim Süresi: 4 hafta, toplam 48 saat

Haftalık program: Online Eğitim (uzaktan eğitim)

Fiyat: 8.000,00 ₺ (KDV dahil)

Eğitim Amacı ve İçeriği: Amacı; Kent ve kentleşme konularının iyi bir şekilde anlaşılması, kentsel dönüşüm alanında güncel mevzuata ve hukuki süreçlere hâkim olunması, teknik bilgilerin anlaşılır bir şekilde öğrenilmesi, örnek projelerin incelenmesidir.

İçerik: Kent ve kentleşme, kentsel dönüşüm ve 6306 sayılı ''afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi kanunu''.

Hedef Kitlesi: Müteahhitler, mimarlar, inşaat mühendisleri, mimarlık ve mühendislik öğrencileri, emlakçılar, apartman site yöneticileri, muhtarlar, kentsel dönüşüm alanında kariyer yapmak isteyenler, kamu ve özel sektör kurumlarının kentsel dönüşüm bölümlerinde çalışan ve konusunda gelişim göstermek isteyen kentsel dönüşüm uzmanları ve yöneticileri, belediye çalışanları, inşaat firmaları muhasebecileri.

Eğitmenler: Doç. Dr. Mehmet DİKİCİ

Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ATAŞ

Dr. Öğr. Üyesi Latif TİLE

Öğr. Gör. Emre ÜNAL

Arş. Gör. Mustafa Altuğ PEKER

Başvurularınızı 0242 510 60 25-1646/1648 nolu telefon numarasından başvuru ve detaylı bilgi için: https://alkusem.alanya.edu.tr/egitim-kayit-basvurusu/  linkine tıklayarak yapabilirsiniz.

• 09 Ocak, 2024